top of page
...
Slik gjør du
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og fryste erter, kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med revet parmesan.
Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Kremet pasta med skogsopp og erter
En lun og god pastarett med smak fra den norske skogen! Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.
(5/5)
30 minutter
bottom of page