...
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Tilsett fløte og fryste erter, kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med revet parmesan.
Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kremet pasta med skogsopp og erter
En lun og god pastarett med smak fra den norske skogen! Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.
(5/5)
30 minutter