
...

Kremet kyllingpasta
Kremet kyllingpasta er en rett som kombinerer det beste av både smak og enkelhet. Denne oppskriften gir deg en deilig, kremet pastasaus som smelter sammen med saftige kyllingbiter, og skaper en smakfull og mettende middag på kort tid.
Den kremede sausen, laget med fløte og smakfullt krydder, gir pastaen en silkeaktig tekstur som passer perfekt til den møre kyllingen.
Enten du lager denne retten til en travel ukedag eller som en koselig middag, vil denne kyllingpastaen garantert bli en favoritt i huset. Server med et dryss parmesan og friske urter for ekstra smak!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.
Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.
Ha pastaen over i sausen og vend sammen.
Kutt opp kyllingen og anrett. Riv over parmesan.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
