top of page

...

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta er en rett som kombinerer det beste av både smak og enkelhet. Denne oppskriften gir deg en deilig, kremet pastasaus som smelter sammen med saftige kyllingbiter, og skaper en smakfull og mettende middag på kort tid.

 

Den kremede sausen, laget med fløte og smakfullt krydder, gir pastaen en silkeaktig tekstur som passer perfekt til den møre kyllingen.

 

Enten du lager denne retten til en travel ukedag eller som en koselig middag, vil denne kyllingpastaen garantert bli en favoritt i huset. Server med et dryss parmesan og friske urter for ekstra smak!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

 

Ha pastaen over i sausen og vend sammen.

 

Kutt opp kyllingen og anrett. Riv over parmesan.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page