top of page

...

ANNONSE

Slik gjør du

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

 

Ha pastaen over i sausen og vend sammen.

 

Kutt opp kyllingen og anrett. Riv over parmesan.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta med masse gode smaker av hvitløk og parmesan.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page