
...

Kremede blåskjell
Kremede blåskjell er utrolig godt, og med denne oppskriften får du et perfekt resultat!
Dette er en utsøkt rett som kombinerer den delikate smaken av sjømat med en rik og smakfull kremet saus.
Denne retten er perfekt for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger, og den gir en fyldig og tilfredsstillende opplevelse. Blåskjellene, kokt i en kremet base med hvitløk, fløte og urter, gir en herlig kombinasjon av sjømatens naturlige sødme og den kremete, smakfulle sausen.
Server gjerne med ferskt brød for å suge opp den deilige sausen. Kremede blåskjell er både raskt og enkelt å tilberede, men likevel imponerende nok til å sette en festlig stemning på bordet!
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Vask blåskjellene godt i kaldt rennende vann. Kast ødelagte eller åpne skjell som ikke lukker seg når du kakker på dem.
Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett finhakket fennikel, stangselleri, sjalottløk og hvitløk. Fres et par minutter til grønnsakene er blanke.
Ha i blåskjellene og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg, dette tar 3-5 minutter avhengig av størrelsen på skjellene.
Løft blåskjellene ut av gryten og tilsett fløte, kok ned til passe tykkelse.
Skru av varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Ha blåskjellene tilbake i kjelen, dryss over vårløk og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
