top of page

...

Kremede blåskjell

Kremede blåskjell

Kremede blåskjell er utrolig godt, og med denne oppskriften får du et perfekt resultat!

 

Dette er en utsøkt rett som kombinerer den delikate smaken av sjømat med en rik og smakfull kremet saus.

 

Denne retten er perfekt for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger, og den gir en fyldig og tilfredsstillende opplevelse. Blåskjellene, kokt i en kremet base med hvitløk, fløte og urter, gir en herlig kombinasjon av sjømatens naturlige sødme og den kremete, smakfulle sausen.

 

Server gjerne med ferskt brød for å suge opp den deilige sausen. Kremede blåskjell er både raskt og enkelt å tilberede, men likevel imponerende nok til å sette en festlig stemning på bordet!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Vask blåskjellene godt i kaldt rennende vann. Kast ødelagte eller åpne skjell som ikke lukker seg når du kakker på dem.

 

Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett finhakket fennikel, stangselleri, sjalottløk og hvitløk. Fres et par minutter til grønnsakene er blanke.

 

Ha i blåskjellene og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg, dette tar 3-5 minutter avhengig av størrelsen på skjellene.

 

Løft blåskjellene ut av gryten og tilsett fløte, kok ned til passe tykkelse.

 

Skru av varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Ha blåskjellene tilbake i kjelen, dryss over vårløk og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page