top of page

...

ANNONSE

Slik gjør du

Vask blåskjellene godt i kaldt rennende vann. Kast ødelagte eller åpne skjell som ikke lukker seg når du kakker på dem.

 

Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett finhakket fennikel, stangselleri, sjalottløk og hvitløk. Fres et par minutter til grønnsakene er blanke.

 

Ha i blåskjellene og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg, dette tar 3-5 minutter avhengig av størrelsen på skjellene.

 

Løft blåskjellene ut av gryten og tilsett fløte, kok ned til passe tykkelse.

 

Skru av varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Ha blåskjellene tilbake i kjelen, dryss over vårløk og server.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

Kremede blåskjell

Kremede blåskjell

Kremede blåskjell er utrolig godt, og med denne oppskriften får du et perfekt resultat!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page