top of page

...

Slik gjør du

Pisk egg, sukker og vaniljefrø til en luftig eggedosis.

 

Tilsett skummet kulturmelk og sitron, og vend alt forsiktig sammen til en jevn blanding.

 

Sett blandingen i kjøleskapet så den blir ordentlig kald.

 

Kutt jordbær i 4. Knus kjeks til store smuler.

 

Server iskald koldskål med knust kjeks og jordbær på toppen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Koldskål

Koldskål

En dansk klassiker! Frisk, søt og syrlig, passer utmerket i sommervarmen!

(5/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page