
...

Koldskål
En dansk klassiker! Frisk, søt og syrlig, passer utmerket i sommervarmen!
Koldskål er en klassisk og forfriskende rett som minner oss om lange, solfylte dager og avslappende koselige stunder.
Denne tradisjonelle danske retten er laget på en basis av kjernemelk eller kulturmelk, som gir en lett og syrlig smak, perfekt for varme dager. Den kombineres gjerne med sprø, søte kaker, som kammerjunker, for å tilføre både tekstur og sødme. Koldskål er enkel å lage, og gir et lett og forfriskende alternativ til tyngre desserter.
Enten som en dessert, eller en forfriskning til lunsj, er denne retten både næringsrik og velsmakende.
Ikke nok ratings ennå
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk egg, sukker og vaniljefrø til en luftig eggedosis.
Tilsett skummet kulturmelk og sitron, og vend alt forsiktig sammen til en jevn blanding.
Sett blandingen i kjøleskapet så den blir ordentlig kald.
Kutt jordbær i 4. Knus kjeks til store smuler.
Server iskald koldskål med knust kjeks og jordbær på toppen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
