top of page

...
Pisk egg, sukker og vaniljefrø til en luftig eggedosis.
Tilsett skummet kulturmelk og sitron, og vend alt forsiktig sammen til en jevn blanding.
Sett blandingen i kjøleskapet så den blir ordentlig kald.
Kutt jordbær i 4. Knus kjeks til store smuler.
Server iskald koldskål med knust kjeks og jordbær på toppen.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Koldskål
En dansk klassiker! Frisk, søt og syrlig, passer utmerket i sommervarmen!
(5/5)
10 minutter
bottom of page