top of page

...

Kokt laks med agurksalat og potet

Kokt laks med agurksalat og potet

En skikkelig god laksemiddag med syrlig agurksalat, kokte poteter og masse rømme!

 

Kokt laks med agurksalat og potet er en klassisk og enkel rett som byr på både smakfullhet og næringsrikhet.

 

Denne enkle, men smakfulle retten kombinerer den milde og delikate smaken av kokt laks med en frisk agurksalat og kokte poteter. Laksen er rik på sunne fettsyrer som omega-3, og den milde smaken står perfekt i kontrast til den sprø og syrlige agurksalaten, som gir et friskt løft til retten.

 

Potetene gjør måltidet ekstra mettende og gir en god balansert tekstur. Dette er en rett som er både lett å lage og svært populær, enten til middag eller som en smakfull lunsj!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skjær agurk i tynne skiver og grovkutt dill. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurk og dillen og la den stå i minst 15 minutter.

 

Kok opp vann, salt og hel pepper. Skru ned varmen. Del laksen i 4 biter og legg den i vannet. La den trekke i ca. 10 minutter.

 

Server med kokte poteter og rømme.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page