top of page

...

Slik gjør du

Skjær agurk i tynne skiver og grovkutt dill. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurk og dillen og la den stå i minst 15 minutter.

 

Kok opp vann, salt og hel pepper. Skru ned varmen. Del laksen i 4 biter og legg den i vannet. La den trekke i ca. 10 minutter.

 

Server med kokte poteter og rømme.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kokt laks med agurksalat og potet

Kokt laks med agurksalat og potet

En skikkelig god laksemiddag med syrlig agurksalat, kokte poteter og masse rømme!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page