top of page

...

Smelt smøret og la det avkjøles til romtemperatur. Pisk egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Vend forsiktig inn kokosmasse, siktet hvetemel, bakepulver og det avkjølte smøret. Rør til du får en jevn og sammenhengende røre.

 

Kle et bakebrett med bakepapir, og bruk to spiseskjeer til å forme små topper av røren. Plasser dem med litt avstand på brettet, da de kan flyte litt ut under steking.

 

Stek kokosmakronene midt i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gyldne på toppen. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist før servering. Perfekte som de er, eller pyntet med smeltet sjokolade eller karamell!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Kokosmakroner er en klassiker som er rask å lage og alltid en sikker vinner på kakefatet. Disse søte småkakene har en nydelig smak av kokos og kan enkelt varieres med pynt som smeltet sjokolade, nøtter eller karamell. Perfekt for de travle dagene før jul, når du ønsker å lage noe godt på kort tid.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page