...
Slik gjør du
Smelt smøret og la det avkjøles til romtemperatur. Pisk egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Vend forsiktig inn kokosmasse, siktet hvetemel, bakepulver og det avkjølte smøret. Rør til du får en jevn og sammenhengende røre.
Kle et bakebrett med bakepapir, og bruk to spiseskjeer til å forme små topper av røren. Plasser dem med litt avstand på brettet, da de kan flyte litt ut under steking.
Stek kokosmakronene midt i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gyldne på toppen. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist før servering. Perfekte som de er, eller pyntet med smeltet sjokolade eller karamell!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
Suksessterte
60 minutter58
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kokosmakroner
Kokosmakroner er en klassiker som er rask å lage og alltid en sikker vinner på kakefatet. Disse søte småkakene har en nydelig smak av kokos og kan enkelt varieres med pynt som smeltet sjokolade, nøtter eller karamell. Perfekt for de travle dagene før jul, når du ønsker å lage noe godt på kort tid.
(4.7/5)
30 minutter