top of page

...

Kjøttbollesuppe

Kjøttbollesuppe

Kjøttsuppe med saftige og smakfulle kjøttboller. Kan minne litt om sodd og passer perfekt både som hverdagsmiddag eller helgekos.

 

Kjøttbollesuppe er en klassisk og nærmest trøstende rett som kombinerer smakfulle kjøttboller med en lett og smakfull buljong.

 

Denne suppen er både mettende og enkel å lage, og passer perfekt som en hverdagsmiddag for hele familien. Kjøttbollene kan lages med forskjellige typer kjøtt, men de er vanligvis laget av kjøttdeig blandet med krydder, hvitløk og urter for ekstra smak.

 

Suppen kan også inneholde grønnsaker som gulrøtter, poteter og purre, som gir et friskt og næringsrikt tilbehør til kjøttbollene. Denne retten er ideell for kalde dager, og den varme buljongen og saftige kjøttbollene gir en deilig, mettende opplevelse!

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha kjøttdeig og salt i en foodprosessor, kjør sammen. Tilsett krydder, potetmel og melk. Kjør sammen til en farse. Sett kaldt.

 

Skrell og kutt grønnsakene og ha dem i kjelen sammen med buljong, salt og pepper. Kok opp.

 

Form farsen til små boller og ha dem i kjelen. La bollene trekke i suppen i 30 minutter.

 

Server med flattbrød og smør!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page