top of page

...

Ha kjøttdeig og salt i en foodprosessor, kjør sammen. Tilsett krydder, potetmel og melk. Kjør sammen til en farse. Sett kaldt.

 

Skrell og kutt grønnsakene og ha dem i kjelen sammen med buljong, salt og pepper. Kok opp.

 

Form farsen til små boller og ha dem i kjelen. La bollene trekke i suppen i 30 minutter.

 

Server med flattbrød og smør!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kjøttbollesuppe

Kjøttbollesuppe

Kjøttsuppe med saftige og smakfulle kjøttboller. Kan minne litt om sodd og passer perfekt både som hverdagsmiddag eller helgekos.

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page