top of page

...

Slik gjør du

Ha kjøttdeig og salt i en foodprosessor, kjør sammen. Tilsett krydder, potetmel og melk. Kjør sammen til en farse. Sett kaldt.

 

Skrell og kutt grønnsakene og ha dem i kjelen sammen med buljong, salt og pepper. Kok opp.

 

Form farsen til små boller og ha dem i kjelen. La bollene trekke i suppen i 30 minutter.

 

Server med flattbrød og smør!

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kjøttbollesuppe

Kjøttbollesuppe

Kjøttsuppe med saftige og smakfulle kjøttboller. Kan minne litt om sodd og passer perfekt både som hverdagsmiddag eller helgekos.

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page