
...

Karamelliserte poteter
En tradisjonell rett, spesielt i Danmark, som serveres som tilbehør til festmåltider og høytider. Passer spesielt godt til ribbe, and og gåsestek
Karamelliserte poteter er en fantastisk måte å heve smaken på en ellers enkel potetrett. Den sprø, søte karamelliserte overflaten gir en deilig kontrast til potetene, som blir myke og fløyelsaktige på innsiden. Denne retten er perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger, og fungerer utmerket som tilbehør til kjøttretter som stek, kylling eller and.
Karamelliseringen, som oppstår når sukker og smør smelter sammen, gir en dybde av smak som gjør retten ekstra smakfull. Med et hint av urter eller hvitløk kan du tilpasse smaken, og resultatet blir alltid uimotståelig!
Ikke nok ratings ennå
25 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok potetene møre.
Smelt sukker i en stekepanne og karamelliser. Tilsett vann og kok til karamellen har løst seg opp.
Legg i potetene og la de surre til mesteparten av vannet har fordampet. Tilsett smør.
Krydre med salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
