top of page

...

Karamelliserte poteter

Karamelliserte poteter

En tradisjonell rett, spesielt i Danmark, som serveres som tilbehør til festmåltider og høytider. Passer spesielt godt til ribbe, and og gåsestek

 

Karamelliserte poteter er en fantastisk måte å heve smaken på en ellers enkel potetrett. Den sprø, søte karamelliserte overflaten gir en deilig kontrast til potetene, som blir myke og fløyelsaktige på innsiden. Denne retten er perfekt til både hverdagsmiddager og festlige anledninger, og fungerer utmerket som tilbehør til kjøttretter som stek, kylling eller and.

 

Karamelliseringen, som oppstår når sukker og smør smelter sammen, gir en dybde av smak som gjør retten ekstra smakfull. Med et hint av urter eller hvitløk kan du tilpasse smaken, og resultatet blir alltid uimotståelig!

Ikke nok ratings ennå

25 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok potetene møre.

 

Smelt sukker i en stekepanne og karamelliser. Tilsett vann og kok til karamellen har løst seg opp.

 

Legg i potetene og la de surre til mesteparten av vannet har fordampet. Tilsett smør.

 

Krydre med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page