
...

Kantarellstuing
La høsten gi deg de beste smaksopplevelsene! Kantarellstuing er et godt tilbehør til mange ulike retter, bl.a svinekjøtt og viltkjøtt som reinsdyr eller rådyr!
Kantarellstuing er en deilig og smakfull rett som virkelig utnytter kantarellens unike smak. Denne enkle, men smakfulle retten kombinerer den jordnære smaken av kantareller med en kremet saus, ofte laget med fløte, løk og urter som gir en perfekt balansert smak.
Kantarellstuing er perfekt som tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter, eller som en egen rett sammen med nybakt brød. Den kremete konsistensen og de delikate soppsmakene gjør den både trøstende og luksuriøs.
Enten det er til middag, lunsj eller som en del av en festmiddag, vil kantarellstuing sette prikken over i-en på måltidet.
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha kantarellene i en tørr stekepanne og damp ut vannet.
Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til kantarellene er gyllen.
Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Topp med finhakket gressløk og server.
Tips! Tilsett finhakkede urter som persille og oregano sammen med fløten.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
