top of page

...

Ha kantarellene i en tørr stekepanne og damp ut vannet.

Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til kantarellene er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med finhakket gressløk og server.

 

Tips! Tilsett finhakkede urter som persille og oregano sammen med fløten.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kantarellstuing

Kantarellstuing

La høsten gi deg de beste smaksopplevelsene! Kantarellstuing er et godt tilbehør til mange ulike retter, bl.a svinekjøtt og viltkjøtt som reinsdyr eller rådyr!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page