top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Ha kantarellene i en tørr stekepanne og damp ut vannet.

Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til kantarellene er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med finhakket gressløk og server.

 

Tips! Tilsett finhakkede urter som persille og oregano sammen med fløten.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Kantarellstuing

Kantarellstuing

La høsten gi deg de beste smaksopplevelsene! Kantarellstuing er et godt tilbehør til mange ulike retter, bl.a svinekjøtt og viltkjøtt som reinsdyr eller rådyr!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page