top of page

...

Slik gjør du

Start med å koke opp kyllingkraften.

 

Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.

 

Ha smør i en stekepanne sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk og stek blank.

 

Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.

 

Ha i kantarell og øs over kyllingkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.

 

Rør inn smør og parmesan.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Tips! Topp med litt hakkede ferske urter som timianblader, persille eller oregano.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kantarellrisotto

Kantarellrisotto

Risotto med steinsopp er en italiensk klassiker, men hvorfor ikke lage med de gode norske kantarellene? Skikkelig godt og mettende, og kan gjerne kombineres med et godt stykke kjøtt eller kylling.

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page