...
Slik gjør du
Start med å koke opp kyllingkraften.
Rens soppen og skyll i kaldt vann. Riv i biter.
Ha smør i en stekepanne sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk og stek blank.
Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.
Ha i kantarell og øs over kyllingkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.
Rør inn smør og parmesan.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Tips! Topp med litt hakkede ferske urter som timianblader, persille eller oregano.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kantarellrisotto
Risotto med steinsopp er en italiensk klassiker, men hvorfor ikke lage med de gode norske kantarellene? Skikkelig godt og mettende, og kan gjerne kombineres med et godt stykke kjøtt eller kylling.
(4.7/5)
45 minutter