top of page

...

Kantarell pasta

Kantarell pasta

Prøv denne pastaretten med kantareller! Man kan gjerne variere med andre typer sopp også, men den rene smaken av kantarell gir en veldig god smaksopplevelse!

 

Kantarellpasta er en deilig og "comforting" rett som setter soppens unike aromaer i fokus. Denne retten kombinerer den rike og jordnære smaken av kantareller med en kremet pastasaus som får smaken av soppene til å virkelig komme til sin rett.

 

Kantareller er kjent for sin delikate tekstur og den lette, nøtteaktige smaken som harmonerer perfekt med pastaens fyldige konsistens. Denne oppskriften er enkel å lage, men gir et luksuriøst resultat som kan imponere både familie og gjester. Med et hint av hvitløk, frisk persille og kanskje et streif av parmesan, er kantarellpasta en perfekt rett for både hverdager og spesielle anledninger.

 

Den er ideell for de som elsker høstens smaker og ønsker en vegetarisk middag full av umami og deilige, naturlige ingredienser!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med revet parmesan og finhakket persille.

 

Tips! Tilsett litt kyllingkraft eller utrørt buljong sammen med fløten for en enda kraftigere smak.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page