top of page

...

Kanelsnurrer i form

Kanelsnurrer i form

Få ting slår duften av nystekte kanelsnurrer som sprer seg på kjøkkenet. Denne oppskriften gir luftige, smørmyke snurrer med et søtt og krydret fyll av kanel og sukker – akkurat slik de skal være. Ved å steke dem i små former får du perfekte, saftige boller som holder fasongen og ser ekstra delikate ut. Enten det er til søndagskaffen, bursdagsfeiringen eller bare fordi du har lyst på noe godt, er kanelsnurrer i form alltid en sikker vinner.

(4.6/5)

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til den er lunken (ca. 37 °C) og rør den inn i gjæren til den løser seg opp. Tilsett sukker, salt, vaniljesukker, egg og hvetemel, og elt til deigen begynner å samle seg. Tilsett deretter mykt smør i terninger, litt etter litt, og elt videre til deigen er glatt og smidig, ca. 10 minutter. Dekk til og la heve i 1 time.

 

I mellomtiden lages fyllet ved å piske smør, sukker og kanel til en luftig krem.

 

Kjevle ut deigen til et rektangel og smør over fyllet. Rull sammen til en pølse og skjær i skiver. Legg bollene i aluminiumsformer på et stekebrett og la etterheve i ca. 30 minutter.

 

Stek midt i ovnen på 200 °C i 12–15 minutter til bollene er gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page