
...

Kanelsnurrer i form
Få ting slår duften av nystekte kanelsnurrer som sprer seg på kjøkkenet. Denne oppskriften gir luftige, smørmyke snurrer med et søtt og krydret fyll av kanel og sukker – akkurat slik de skal være. Ved å steke dem i små former får du perfekte, saftige boller som holder fasongen og ser ekstra delikate ut. Enten det er til søndagskaffen, bursdagsfeiringen eller bare fordi du har lyst på noe godt, er kanelsnurrer i form alltid en sikker vinner.
(4.6/5)
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til den er lunken (ca. 37 °C) og rør den inn i gjæren til den løser seg opp. Tilsett sukker, salt, vaniljesukker, egg og hvetemel, og elt til deigen begynner å samle seg. Tilsett deretter mykt smør i terninger, litt etter litt, og elt videre til deigen er glatt og smidig, ca. 10 minutter. Dekk til og la heve i 1 time.
I mellomtiden lages fyllet ved å piske smør, sukker og kanel til en luftig krem.
Kjevle ut deigen til et rektangel og smør over fyllet. Rull sammen til en pølse og skjær i skiver. Legg bollene i aluminiumsformer på et stekebrett og la etterheve i ca. 30 minutter.
Stek midt i ovnen på 200 °C i 12–15 minutter til bollene er gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



