top of page

...

Kalkunsaus

Kalkunsaus

Kalkunsaus er den perfekte følgesvennen til en saftig kalkunmiddag. Dette er supert å kunne lage, hvis du er glad i typen av den fløyelsmyke, smakfulle og rike sausen. Denne har en ordentlig umami-aktig smak, og er perfekt til høytidene.

 

Denne lages med kraft fra kalkunen, som gir en ekstra rik og autentisk smak.

 

Med en balansert kombinasjon av smør, mel og fløte får sausen en kremet konsistens som løfter måltidet til nye høyder. Kalkunsaus er alt i alt - den perfekte måten å gjøre kalkunmåltidet fullkomment på.

 

Enkel å lage på få minutter – et must til høytider og festmåltider!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Smelt smør i en kjele og rør inn mel, spe på med kraft og fløte og kok opp.

 

La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.

 

Rett før servering tilsetter du smør og rører inn.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page