top of page

...

Hvit sjokolademousse med jordbær

Hvit sjokolademousse med jordbær

En skikkelig god dessert som vil imponere gjestene! Blandingen av hvit sjokolade og sitron er en super kombinasjon!

 

Hvit sjokolademousse med jordbær er en elegant og delikat dessert som kombinerer den silkemyke sødmen fra hvit sjokolade med den friske syrligheten fra jordbær. Denne luftige moussen smelter på tungen og gir en luksuriøs smaksopplevelse som passer perfekt til både hverdagskos og spesielle anledninger. Hvit sjokolade gir en mykere og mildere smak enn mørk sjokolade, og balanseres nydelig av de friske bærene.

 

Desserten er enkel å lage, men ser imponerende ut når den serveres i glass eller små skåler, gjerne toppet med friske bær, mynte eller et dryss revet sjokolade. Enten du skal imponere gjester eller bare unne deg noe ekstra godt, er denne hvite sjokolademoussen en sikker vinner!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Finhakk sjokoladen og smelt den over et vannbad. Ta bollen av varmen og rør inn eggeplommene. Avkjøl litt. Pisk krem og vend sjokoladen inn i kremen litt etter litt.

 

Kutt jordbær i biter og bland sammen med sukker og sitronsaft.

 

Riv sitronskall fra en halv sitron

 

Ha kjeks, smør og sitronskall i en foodprosessor. Kjør sammen til crumble.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page