top of page

...

Skrell aspargesen fra toppen og mot rota. Knekk av bunnen, og trim med en kniv.

 

Kok opp vann med salt og legg i aspargesen. Kok aspargesen til den er mør, dette tar ca. 7-8 minutter.

 

Ta ut aspargesen og reduser asparges vannet til det er ca 2-3 ss igjen i pannen.

 

Tilsett sitronsaft og pisk inn kaldt smør i terninger.

 

Server aspargesen med den enkle smørsausen, friske urter og nykvernet pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Hvit asparges med enkel smørsaus

Hvit asparges med enkel smørsaus

Norsk hvit asparges er noe av det beste du får tak i, men sesongen er kort, fra slutten av april til slutten av mai. Det betyr at når denne kommer i butikk må du være rask!

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page