top of page

...

Hvit asparges med enkel smørsaus

Hvit asparges med enkel smørsaus

Norsk hvit asparges er noe av det beste du får tak i, men sesongen er kort, fra slutten av april til slutten av mai. Det betyr at når denne kommer i butikk må du være rask!

 

Hvit asparges med enkel smørsaus er en lett, men smakfull rett som fremhever den delikate smaken av asparges.

 

Denne enkle, men elegante retten er perfekt for vårens festmåltider eller som en del av en fin middag. Den milde, myke teksturen til den hvite aspargesen kombineres fantastisk med den rike smørsausen, som tilfører en silkemyk kremethet og en subtil, men smakfull dybde.

 

Denne retten er rask å tilberede, men gir et imponerende resultat som både ser vakkert ut og smaker deilig. Hvit asparges med smørsaus er en perfekt måte å nyte den ferske, sesongbaserte grønnsaken på!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell aspargesen fra toppen og mot rota. Knekk av bunnen, og trim med en kniv.

 

Kok opp vann med salt og legg i aspargesen. Kok aspargesen til den er mør, dette tar ca. 7-8 minutter.

 

Ta ut aspargesen og reduser asparges vannet til det er ca 2-3 ss igjen i pannen.

 

Tilsett sitronsaft og pisk inn kaldt smør i terninger.

 

Server aspargesen med den enkle smørsausen, friske urter og nykvernet pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page