top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Start med å koke opp skalldyrkraften.

 

Rens hummerhalene og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Ta hummerhalene ut og sett til side.

 

Ha mer smør i stekepannen sammen med finhakket sjalottløk og stek blank.

 

Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.

 

Øs over skalldyrkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.

 

Kutt hummerhalene i biter og ha dem over i risottoen. Rør inn litt smør og parmesan.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Hummerrisotto

Hummerrisotto

En skikkelig god og smakfull risotto med hummer! Denne vil garantert imponere gjestene.

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page