top of page

...

ANNONSE

Slik gjør du

Start med å koke opp skalldyrkraften.

 

Rens hummerhalene og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Ta hummerhalene ut og sett til side.

 

Ha mer smør i stekepannen sammen med finhakket sjalottløk og stek blank.

 

Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.

 

Øs over skalldyrkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.

 

Kutt hummerhalene i biter og ha dem over i risottoen. Rør inn litt smør og parmesan.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

Hummerrisotto

Hummerrisotto

En skikkelig god og smakfull risotto med hummer! Denne vil garantert imponere gjestene.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page