top of page
...
Slik gjør du
Start med å koke opp skalldyrkraften.
Rens hummerhalene og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Ta hummerhalene ut og sett til side.
Ha mer smør i stekepannen sammen med finhakket sjalottløk og stek blank.
Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.
Øs over skalldyrkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.
Kutt hummerhalene i biter og ha dem over i risottoen. Rør inn litt smør og parmesan.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Hummerrisotto
En skikkelig god og smakfull risotto med hummer! Denne vil garantert imponere gjestene.
(4.7/5)
45 minutter
bottom of page