top of page

...

Slik gjør du

Start med å koke opp skalldyrkraften.

 

Rens hummerhalene og krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Ta hummerhalene ut og sett til side.

 

Ha mer smør i stekepannen sammen med finhakket sjalottløk og stek blank.

 

Tilsett risottoris og stek lett i ca. 1 minutt. Hell på hvitvin og reduser.

 

Øs over skalldyrkraft i 4-5 omganger, rør kontinuerlig og la all væske fordampe mellom hver gang. Totalt tar dette ca. 20 minutter.

 

Kutt hummerhalene i biter og ha dem over i risottoen. Rør inn litt smør og parmesan.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Hummerrisotto

Hummerrisotto

En skikkelig god og smakfull risotto med hummer! Denne vil garantert imponere gjestene.

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page