top of page

...

Honningglaserte epler, svisker og løk

Honningglaserte epler, svisker og løk

Honningglaserte epler, svisker og løk er en nydelig rett som kombinerer sødme, fylde og en unik smaksbalanse.

 

De karamelliserte eplene og sviskene gir en deilig sødme, mens løken tilfører en mild og kompleks smak som hever hele retten.

 

Honningen gir en ekstra dimensjon av rikhet og glans, og gjør dette til et perfekt tilbehør til både kjøttretter og vegetarmat.

 

Denne retten er enkel å lage, men gir et imponerende resultat som vil sette prikken over i-en på middagen. Honningglaserte epler, svisker og løk er en herlig kombinasjon som passer til mange anledninger!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell løken og kutt i to. Ha smør i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter.

 

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Ha over i stekepannen sammen med svisker og honning.

 

La alt steke på middels varme i ca. 5 minutter, rør innimellom.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Tips! Om du ikke har sjalottløk går det helt fint å bruke andre typer løk, også rødløk!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page