...
Slik gjør du
Skrell løken og kutt i to. Ha smør i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter.
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Ha over i stekepannen sammen med svisker og honning.
La alt steke på middels varme i ca. 5 minutter, rør innimellom.
Smak til med salt og pepper.
Tips! Om du ikke har sjalottløk går det helt fint å bruke andre typer løk, også rødløk!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Honningglaserte epler, svisker og løk
Dette tilbehøret passer godt til flere forskjellige retter! Både ribbe, kylling og kalkun er gode hovedråvarer å bruke det til!
(5/5)
30 minutter