top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skrell løken og kutt i to. Ha smør i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter.

 

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Ha over i stekepannen sammen med svisker og honning.

 

La alt steke på middels varme i ca. 5 minutter, rør innimellom.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Tips! Om du ikke har sjalottløk går det helt fint å bruke andre typer løk, også rødløk!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Honningglaserte epler, svisker og løk

Honningglaserte epler, svisker og løk

Dette tilbehøret passer godt til flere forskjellige retter! Både ribbe, kylling og kalkun er gode hovedråvarer å bruke det til!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page