top of page

...

Slik gjør du

Skrell løken og kutt i to. Ha smør i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter.

 

Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Ha over i stekepannen sammen med svisker og honning.

 

La alt steke på middels varme i ca. 5 minutter, rør innimellom.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Tips! Om du ikke har sjalottløk går det helt fint å bruke andre typer løk, også rødløk!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Honningglaserte epler, svisker og løk

Honningglaserte epler, svisker og løk

Dette tilbehøret passer godt til flere forskjellige retter! Både ribbe, kylling og kalkun er gode hovedråvarer å bruke det til!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page