
...

Honningglaserte epler, svisker og løk
Honningglaserte epler, svisker og løk er en nydelig rett som kombinerer sødme, fylde og en unik smaksbalanse.
De karamelliserte eplene og sviskene gir en deilig sødme, mens løken tilfører en mild og kompleks smak som hever hele retten.
Honningen gir en ekstra dimensjon av rikhet og glans, og gjør dette til et perfekt tilbehør til både kjøttretter og vegetarmat.
Denne retten er enkel å lage, men gir et imponerende resultat som vil sette prikken over i-en på middagen. Honningglaserte epler, svisker og løk er en herlig kombinasjon som passer til mange anledninger!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell løken og kutt i to. Ha smør i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter.
Skyll eplene, kutt i båter og fjern kjernen. Ha over i stekepannen sammen med svisker og honning.
La alt steke på middels varme i ca. 5 minutter, rør innimellom.
Smak til med salt og pepper.
Tips! Om du ikke har sjalottløk går det helt fint å bruke andre typer løk, også rødløk!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
