top of page

...

Hjemmelaget tagliatelle

Hjemmelaget tagliatelle

Hjemmelaget tagliatelle er en fantastisk måte å løfte pastaopplevelsen til et helt nytt nivå. Den ferske pastaen har en myk og elastisk tekstur som gir en uforlignelig munnfølelse, langt bedre enn ferdigkjøpt pasta.

 

Å lage tagliatelle fra bunnen av er en morsom og givende prosess som gir deg full kontroll på både ingredienser og smak.

 

Den brede, flate formen på tagliatelle gjør den perfekt til å ta opp rike og kremete sauser, eller en enkel tomatsaus. Du kan også tilsette urter, krydder eller andre smakstilsetninger for å sette ditt eget preg på retten. Denne klassiske italienske pastaen passer utmerket til alt fra en rustikk ragu til en lett pesto.

 

Hjemmelaget tagliatelle er en autentisk og smakfull måte å imponere familie og venner på, og gir et ekte italiensk preg til måltidet.

(5/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.

 

For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.

 

Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 2 mm tykk. Dryss litt mel over deigen og brett sammen. Kutt til ca. 1 cm brede strimler og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.

Slik gjør du

250 g hvetemel, tipo 00

0.5 ts salt

2 stk egg

2 stk eggeplomme


porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page