
...

Hjemmelaget pasta
Lag pasta fra bunnen av! Det er enkelt og resultatet blir mye bedre enn ferdigpasta.
Dette er en fantastisk måte å heve måltidene på, og gir en helt annen opplevelse enn ferdigkjøpt pasta. Den ferske, myke teksturen og den autentiske smaken er uovertruffen, og det er en glede å lage pastaen fra bunnen av.
Enten du lager spaghetti, tagliatelle eller farfalle, gir hjemmelaget pasta en personlig touch til middagen.
Prosessen er både enkel og gøy, og resultatet er en pastarett som smaker som om du har fått den rett fra en italiensk trattoria. Med hjemmelaget pasta får du et ekte italiensk måltid som imponerer hver gang!
Ikke nok ratings ennå
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.
For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.
Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.
Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.
Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
