top of page

...

Hjemmelaget pappardelle

Hjemmelaget pappardelle

Imponér gjestene eller familien med hjemmelaget pappardelle! Det er alltid stas å servere noe man har laget helt selv. Lag sammen med familien, og gjør det til en hyggelig helgeaktivitet!

 

Dette er en uimotståelig pasta pappardelle som gir en fantastisk smak og tekstur til enhver rett.

 

Den brede, flate formen på pappardelle gir en herlig munnfølelse og gjør at den tar til seg sauser på en perfekt måte. Å lage hjemmelaget pappardelle er en morsom og givende prosess som resulterer i en pasta som rett og slett smaker bedre enn den ferdigkjøpte varianten. Enten du serverer den med en rik ragu, en kremet saus eller en lett tomatsaus, vil den ferske pastaen gi et autentisk preg til middagsselskapet.

 

Hjemmelaget pappardelle er et must for pastaelskere!

Ikke nok ratings ennå

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.

 

For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.

 

Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Dryss litt mel over deigen og brett sammen. Kutt til ca. 2 cm brede strimler og la de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page