top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.

 

For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.

 

Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1.5 mm tykk. Kutt så deigen i 4x4 cm store kvadrat, knip sammen på midten for å lage farfalle formen og legg over på et bakebrett. La de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Hjemmelaget farfalle

Hjemmelaget farfalle

Imponér gjestene med hjemmelaget farfalle, eller pastasløyfer! Det er stas å servere noe som er helt hjemmelaget, og det gir middagen en ekstra dimensjon. Lag sammen og gjør det til en aktivitet med kjæresten eller familien!

(5/5)

40 minutter

Lagre
bottom of page