top of page

...

Hjemmelaget farfalle

Hjemmelaget farfalle

Imponér gjestene med hjemmelaget farfalle, eller pastasløyfer! Det er stas å servere noe som er helt hjemmelaget, og det gir middagen en ekstra dimensjon. Lag sammen og gjør det til en aktivitet med kjæresten eller familien!

 

Dette er en fantastisk pastaopplevelse som gir en helt ny dimensjon til pastaretter. Denne klassiske, små «bue»-formen, også kjent som sommerfuglpasta, er morsom å lage og gir et delikat, elegant preg på måltidet.

 

Når du lager pastaen fra bunnen av, får du en utrolig frisk smak og en myk tekstur som ikke kan måle seg med ferdiglaget pasta. Farfalle passer perfekt til en rekke sauser, enten det er en lett tomatsaus, en kremet alfredo eller en smakfull pesto.

 

Å lage hjemmelaget farfalle er en flott måte å imponere både familie og venner på, og gir en autentisk italiensk middag!

(5/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.

 

For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.

 

Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1.5 mm tykk. Kutt så deigen i 4x4 cm store kvadrat, knip sammen på midten for å lage farfalle formen og legg over på et bakebrett. La de lufttørke i ca. 30 minutter.

 

Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page