
...

Hjemmelagede lasagneplater
Imponér gjestene med hjemmelagede lasagneplater! Det er alltid kult og imponerende å servere noe som er helt hjemmelaget, og det gir lasagnen en ekstra dimensjon.
Dette tar forsovet også lasagnen til et helt nytt nivå. Med ferske, tynne plater som du lager fra bunnen av, får du en rik og autentisk smak som hever hele retten.
Å lage egne lasagneplater kan virke tidkrevende, men resultatet er vel verdt innsatsen – de blir mye mer smakfulle og har en deilig tekstur som kjøper seg godt sammen med sausen og fyllene. Med denne oppskriften får du et perfekt utgangspunkt for å lage en tradisjonell lasagne fra bunnen av, enten du lager den med kjøtt, grønnsaker eller en annen favorittfyll.
Hjemmelagde lasagneplater gir en uforglemmelig middag!
(4.6/5)
40 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.
For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.
Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.
Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.
Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk. Kutt til passe store plater og la de lufttørke i ca. 30 minutter.
Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
