
...

Hjemmelagde kjøttkaker
Hjemmelagde kjøttkaker er noe av det beste som finnes! Denne oppskriften gir saftige og smakfulle kjøttkaker som vil imponere gjestene, og kanskje til og med slå bestemor sin oppskrift?
Hjemmelagde kjøttkaker er en klassisk og elsket rett som gir en varm og koselig følelse på middagsbordet. Den saftige kjøttdeigen blandes med krydder og formes til kaker som stekes til de er gyllenbrune og smakfulle.
Serveres gjerne med en fyldig brun saus, poteter og deilige grønnsaker for en komplett og tradisjonell middag.
Hjemmelagde kjøttkaker er en perfekt rett for både hverdags og litt mer spesielle søndagsmiddager, og kan lett tilpasses med ulike krydder etter smak. Denne retten er både mettende og næringsrik, og gir en smakfull opplevelse som hele familien vil sette pris på. En skikkelig godbit!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.
Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.
Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.
Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehør.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
