top of page

...

Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker er noe av det beste som finnes! Denne oppskriften gir saftige og smakfulle kjøttkaker som vil imponere gjestene, og kanskje til og med slå bestemor sin oppskrift?

 

Hjemmelagde kjøttkaker er en klassisk og elsket rett som gir en varm og koselig følelse på middagsbordet. Den saftige kjøttdeigen blandes med krydder og formes til kaker som stekes til de er gyllenbrune og smakfulle.

 

Serveres gjerne med en fyldig brun saus, poteter og deilige grønnsaker for en komplett og tradisjonell middag.

 

Hjemmelagde kjøttkaker er en perfekt rett for både hverdags og litt mer spesielle søndagsmiddager, og kan lett tilpasses med ulike krydder etter smak. Denne retten er både mettende og næringsrik, og gir en smakfull opplevelse som hele familien vil sette pris på. En skikkelig godbit!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.

 

Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.

 

Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.

 

Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehør.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page