top of page

...

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.

 

Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.

 

Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.

 

Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehør.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker er noe av det beste som finnes! Denne oppskriften gir saftige og smakfulle kjøttkaker som vil imponere gjestene.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page