top of page
...
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.
Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.
Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.
Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehør.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Hjemmelagde kjøttkaker
Hjemmelagde kjøttkaker er noe av det beste som finnes! Denne oppskriften gir saftige og smakfulle kjøttkaker som vil imponere gjestene.
(5/5)
45 minutter
bottom of page