top of page

...

Slik gjør du

Krydre kjøttet godt med salt og pepper. Ha solsikkeolje og smør i en stekepanne og brun kjøttet på høy varme på alle sider.

 

Ha små poteter i en ildfast form, legg i kjøttet og hell over stekefettet.

 

Stek på 140 grader til kjøttet har en kjernetemperatur på 55 grader. La kjøttet hvile før servering.

 

Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele, spe i med kraft eller buljong til riktig mengde. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.

 

Rør sammen tyttebær og sukker.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Helstekt ytrefilet av elg

Helstekt ytrefilet av elg

Ytrefilet av elg er en ensklusiv og delikat råvare med masse god smak. Helstekt og servert med nyrørt tyttebær, bakte småpoteter og sjysaus.

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page