...
Slik gjør du
Krydre kjøttet godt med salt og pepper. Ha solsikkeolje og smør i en stekepanne og brun kjøttet på høy varme på alle sider.
Ha små poteter i en ildfast form, legg i kjøttet og hell over stekefettet.
Stek på 140 grader til kjøttet har en kjernetemperatur på 55 grader. La kjøttet hvile før servering.
Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele, spe i med kraft eller buljong til riktig mengde. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.
Rør sammen tyttebær og sukker.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Helstekt ytrefilet av elg
Ytrefilet av elg er en ensklusiv og delikat råvare med masse god smak. Helstekt og servert med nyrørt tyttebær, bakte småpoteter og sjysaus.
(5/5)
60 minutter