top of page

...

Krydre kjøttet godt med salt og pepper. Ha solsikkeolje og smør i en stekepanne og brun kjøttet på høy varme på alle sider.

 

Ha små poteter i en ildfast form, legg i kjøttet og hell over stekefettet.

 

Stek på 140 grader til kjøttet har en kjernetemperatur på 55 grader. La kjøttet hvile før servering.

 

Sil kraften av den ildfaste formen over i en kjele, spe i med kraft eller buljong til riktig mengde. La det redusere litt før du tilsetter maisenna, salt og pepper. Kok til ønsket konsistens.

 

Rør sammen tyttebær og sukker.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Helstekt ytrefilet av elg

Helstekt ytrefilet av elg

Ytrefilet av elg er en ensklusiv og delikat råvare med masse god smak. Helstekt og servert med nyrørt tyttebær, bakte småpoteter og sjysaus.

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page