top of page

...

Helstekt indrefilet av svin

Helstekt indrefilet av svin

Sånn helsteker du indrefilet av svin slik at den blir saftig, mør og god!

 

Husk at riktig steking sørger for at kjøttet forblir mørt og saftig, i stedet for tørt og seigt. Det er supert å kunne mestre steking av kjøtt, og her får du fremgangsmåten!

 

Helstekt indrefilet av svin er en saftig og smakfull middag som virkelig setter prikken over i-en på et festmåltid.

 

Når den blir riktig tilberedt, får den en mør og smakfull tekstur, perfekt for både hverdags og spesielle anledninger.

 

Denne retten krever minimal tid og innsats, men gir et imponerende resultat, enten du serverer den alene eller sammen med deilige tilbehør som poteter og grønnsaker. Helstekt indrefilet av svin er både elegant og velsmakende!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Krydre indrefileten godt med salt og pepper.

 

Ha smør i en stekepanne sammen med salvieblader og stek indrefileten i 2-3 minutter på hver side til gyllen. Legg den i en ildfast form og stek videre i ovn på 160 grader i 10-15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader.

 

La indrefileten hvile 5 minutter før du kutter den opp.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page