
...

Helstekt indrefilet av svin
Sånn helsteker du indrefilet av svin slik at den blir saftig, mør og god!
Husk at riktig steking sørger for at kjøttet forblir mørt og saftig, i stedet for tørt og seigt. Det er supert å kunne mestre steking av kjøtt, og her får du fremgangsmåten!
Helstekt indrefilet av svin er en saftig og smakfull middag som virkelig setter prikken over i-en på et festmåltid.
Når den blir riktig tilberedt, får den en mør og smakfull tekstur, perfekt for både hverdags og spesielle anledninger.
Denne retten krever minimal tid og innsats, men gir et imponerende resultat, enten du serverer den alene eller sammen med deilige tilbehør som poteter og grønnsaker. Helstekt indrefilet av svin er både elegant og velsmakende!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Krydre indrefileten godt med salt og pepper.
Ha smør i en stekepanne sammen med salvieblader og stek indrefileten i 2-3 minutter på hver side til gyllen. Legg den i en ildfast form og stek videre i ovn på 160 grader i 10-15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader.
La indrefileten hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
