
...

Havreflarn
Havreflarn er en klassiker som har funnet veien til kakebordet i generasjoner. Disse sprø og tynne småkakene med havregryn er enkle å lage og passer perfekt til kaffekosen i julen. De er så gode at de forsvinner raskt, så det kan være lurt å lage en dobbel porsjon!
Den enkle ingredienslisten gjør disse småkakene både raske og enkle å lage, og resultatet er en uimotståelig kombinasjon av sødme og tekstur. Havreflarnene får en herlig sprø konsistens som smelter i munnen, og den naturlige smaken av havre gir dem en mild, men karakteristisk smak.
Perfekte til etter middag, de kan også tilpasses med et hint av sjokolade eller nøtter for ekstra smak. Havreflarn er både deilige og nostalgiske, en skikkelig godbit for både store og små!
(5/5)
40 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt smøret og rør det sammen med havregrynene, slik at havregrynene blir godt dekket av smøret.
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt inn bakepulveret og vend det forsiktig inn i eggedosisen sammen med havregryn- og smørblandingen. Rør til alt er godt blandet.
Kle et bakebrett med bakepapir. Bruk en teskje til å legge små klatter av deig på brettet, med god avstand mellom hver, da kakene flyter ut under steking.
Stek havreflarnene midt i ovnen på 200 grader i 5–6 minutter, til de er gyldenbrune. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist til de blir sprø og klare til servering. Nyt!
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
