top of page

...

Havreflarn

Havreflarn

Havreflarn er en klassiker som har funnet veien til kakebordet i generasjoner. Disse sprø og tynne småkakene med havregryn er enkle å lage og passer perfekt til kaffekosen i julen. De er så gode at de forsvinner raskt, så det kan være lurt å lage en dobbel porsjon!

 

Den enkle ingredienslisten gjør disse småkakene både raske og enkle å lage, og resultatet er en uimotståelig kombinasjon av sødme og tekstur. Havreflarnene får en herlig sprø konsistens som smelter i munnen, og den naturlige smaken av havre gir dem en mild, men karakteristisk smak.

 

Perfekte til etter middag, de kan også tilpasses med et hint av sjokolade eller nøtter for ekstra smak. Havreflarn er både deilige og nostalgiske, en skikkelig godbit for både store og små!

(5/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt smøret og rør det sammen med havregrynene, slik at havregrynene blir godt dekket av smøret.

 

Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt inn bakepulveret og vend det forsiktig inn i eggedosisen sammen med havregryn- og smørblandingen. Rør til alt er godt blandet.

 

Kle et bakebrett med bakepapir. Bruk en teskje til å legge små klatter av deig på brettet, med god avstand mellom hver, da kakene flyter ut under steking.

 

Stek havreflarnene midt i ovnen på 200 grader i 5–6 minutter, til de er gyldenbrune. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist til de blir sprø og klare til servering. Nyt!

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page