top of page

...

Slik gjør du

Smelt smøret og rør det sammen med havregrynene, slik at havregrynene blir godt dekket av smøret.

 

Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt inn bakepulveret og vend det forsiktig inn i eggedosisen sammen med havregryn- og smørblandingen. Rør til alt er godt blandet.

 

Kle et bakebrett med bakepapir. Bruk en teskje til å legge små klatter av deig på brettet, med god avstand mellom hver, da kakene flyter ut under steking.

 

Stek havreflarnene midt i ovnen på 200 grader i 5–6 minutter, til de er gyldenbrune. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist til de blir sprø og klare til servering. Nyt!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Havreflarn

Havreflarn

Havreflarn er en klassiker som har funnet veien til kakebordet i generasjoner. Disse sprø og tynne småkakene med havregryn er enkle å lage og passer perfekt til kaffekosen i julen. De er så gode at de forsvinner raskt, så det kan være lurt å lage en dobbel porsjon!

(4.8/5)

40 minutter

Lagre
bottom of page