...
Slik gjør du
Smelt smøret og rør det sammen med havregrynene, slik at havregrynene blir godt dekket av smøret.
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt inn bakepulveret og vend det forsiktig inn i eggedosisen sammen med havregryn- og smørblandingen. Rør til alt er godt blandet.
Kle et bakebrett med bakepapir. Bruk en teskje til å legge små klatter av deig på brettet, med god avstand mellom hver, da kakene flyter ut under steking.
Stek havreflarnene midt i ovnen på 200 grader i 5–6 minutter, til de er gyldenbrune. Ta dem ut og la dem avkjøles på rist til de blir sprø og klare til servering. Nyt!
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Havreflarn
Havreflarn er en klassiker som har funnet veien til kakebordet i generasjoner. Disse sprø og tynne småkakene med havregryn er enkle å lage og passer perfekt til kaffekosen i julen. De er så gode at de forsvinner raskt, så det kan være lurt å lage en dobbel porsjon!
(4.8/5)
40 minutter