top of page

...

Gulrotkake

Gulrotkake

Denne oppskriften MÅ du prøve! Dette er kanskje etter vår mening den mest saftige og smakfulle gulrotkaken vi noensinne har laget!

 

Gulrotkake er en uforglemmelig klassiker som kombinerer den naturlige sødmen fra gulrøtter med en krydret, saftig kakebase.

 

Denne oppskriften på gulrotkake er perfekt for både hverdags og fest, og den er så god med den kremede fløyelsmyke osteglasuren. Gulrøttene her tilfører både fuktighet og en lett sødme som gjør kaken ekstra saftig.

 

Gulrotkake er ikke bare en smaksopplevelse, men også en fantastisk måte å bruke grønnsaker på i bakverk. Denne er enkel å lage, men ser imponerende ut på bordet – en sikker vinner til både små og store anledninger!

(3/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha sukker, solsikkeolje og egg i en bolle. Pisk sammen til du får en eggedosis lignende konsistens.

 

Sikt i hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Rør godt sammen. Vend inn finrevet gulrot.

 

Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek midt i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.

 

Pisk romtemperert smør og melis sammen. Ha i kremost og vaniljesukker og bland godt.

 

Når kaken er avkjølt, brer du kremen utover kaken.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page