
...

Gulrotkake
Denne oppskriften MÅ du prøve! Dette er kanskje etter vår mening den mest saftige og smakfulle gulrotkaken vi noensinne har laget!
Gulrotkake er en uforglemmelig klassiker som kombinerer den naturlige sødmen fra gulrøtter med en krydret, saftig kakebase.
Denne oppskriften på gulrotkake er perfekt for både hverdags og fest, og den er så god med den kremede fløyelsmyke osteglasuren. Gulrøttene her tilfører både fuktighet og en lett sødme som gjør kaken ekstra saftig.
Gulrotkake er ikke bare en smaksopplevelse, men også en fantastisk måte å bruke grønnsaker på i bakverk. Denne er enkel å lage, men ser imponerende ut på bordet – en sikker vinner til både små og store anledninger!
(3/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ha sukker, solsikkeolje og egg i en bolle. Pisk sammen til du får en eggedosis lignende konsistens.
Sikt i hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Rør godt sammen. Vend inn finrevet gulrot.
Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek midt i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.
Pisk romtemperert smør og melis sammen. Ha i kremost og vaniljesukker og bland godt.
Når kaken er avkjølt, brer du kremen utover kaken.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
