top of page

...

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.

 

Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.

 

Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør unødvendig lenge.

 

La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Grove vafler

Grove vafler

Grøve vafler er litt sunnere enn de vanlige, laget med grov sammalt hvete. Perfekt om du vil ha deilige vafler midt i uka.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page