top of page

...

Grove vafler

Grove vafler

Grove vafler er litt sunnere enn de vanlige, laget med grov sammalt hvete. Perfekt om du vil ha deilige vafler midt i uka.

 

Disse er perfekt for både frokost, lunsj eller som en liten middag. Laget med fullkornsmel, gir disse vaflene en fyldigere smak og mer fiber, noe som gjør dem både mettende og næringsrike.

 

Den myke og luftige konsistensen, kombinert med en mild, lett søtlig smak, gjør dem til en favoritt blant både voksne og barn.

 

Grove vafler kan toppes med alt fra friske bær og yoghurt til ost eller skinke, og er en fantastisk måte å starte dagen på eller nyte som en godbit når som helst!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.

 

Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.

 

Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør unødvendig lenge.

 

La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page