
...

Grove rundstykker
Disse grove rundstykkene er både saftige og mettende, perfekte til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen. Ikke minst er de et sunnere alternativ, som passer perfekt til den hektiske hverdagen, når du likevel ønsker noe godt og nærende å spise.
De inneholder en god blanding av hvetemel, sammalt hvete og havregryn, som gir en deilig, rustikk smak og en næringsrik start på dagen.
Solsikkefrøene på toppen gir en ekstra crunch og smakfull finish. Enkle å lage og fulle av god energi. Disse kan du også imponere familien med, og forberede før frokosten, det er hyggelig det!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett olivenolje og sukker, og la blandingen stå i 10 minutter.
Ha i resten av ingrediensene og elt deigen i 5–10 minutter, enten for hånd eller i kjøkkenmaskin.
Dekk til deigen og la den heve i 1 time. Del deigen i 18 like store emner og trill dem til rundstykker. Pensle med vann, rull i solsikkefrø, og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
La rundstykkene etterheve i 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
Stek rundstykkene midt i ovnen i 20–25 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist før servering.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
