top of page

...

Grove rundstykker

Grove rundstykker

Disse grove rundstykkene er både saftige og mettende, perfekte til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen. Ikke minst er de et sunnere alternativ, som passer perfekt til den hektiske hverdagen, når du likevel ønsker noe godt og nærende å spise.

 

De inneholder en god blanding av hvetemel, sammalt hvete og havregryn, som gir en deilig, rustikk smak og en næringsrik start på dagen.

 

Solsikkefrøene på toppen gir en ekstra crunch og smakfull finish. Enkle å lage og fulle av god energi. Disse kan du også imponere familien med, og forberede før frokosten, det er hyggelig det!

(5/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett olivenolje og sukker, og la blandingen stå i 10 minutter.

 

Ha i resten av ingrediensene og elt deigen i 5–10 minutter, enten for hånd eller i kjøkkenmaskin.

 

Dekk til deigen og la den heve i 1 time. Del deigen i 18 like store emner og trill dem til rundstykker. Pensle med vann, rull i solsikkefrø, og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

 

La rundstykkene etterheve i 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.

 

Stek rundstykkene midt i ovnen i 20–25 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist før servering.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page