top of page

...

Slik gjør du

Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Knekk et egg over pannekaken og skru ned varmen litt, la egget stivne til ønsket konsistens, og brett inn kantene på pannekaken.

 

Bland sammen feldsalat, olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og server sammen med pannekakene.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Grove pannekaker med speilegg

Grove pannekaker med speilegg

En litt grovere pannekake, servert med speilegg og salat. Et fint altertativ når du vil ha pannekaker til middag, men ikke de klassiske med sukker.

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page