top of page

...

Grove pannekaker med speilegg

Grove pannekaker med speilegg

Grove pannekaker med speilegg er en herlig og næringsrik variant av den klassiske pannekaken, perfekt for både frokost og middag. Altså en litt grovere pannekake, servert med speilegg og salat - dette er et fint altertativ når du vil ha pannekaker til middag, men ikke de klassiske med sukker.

 

Laget med fullkornsmel, gir disse en fyldigere smak og mer fiber, og gjør at retten blir både mettende og energigivende. Når de toppes med et speilegg, får du en fin balanse mellom den myke, litt søte pannekaken og den salte, kremete eggeplommen.

 

Denne retten kan enkelt tilpasses med ulike tilbehør som grønnsaker, bacon eller ost, og er både enkel å lage og utrolig smakfull. Grove pannekaker med speilegg er en perfekt kombinasjon av smak og sunnhet!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Knekk et egg over pannekaken og skru ned varmen litt, la egget stivne til ønsket konsistens, og brett inn kantene på pannekaken.

 

Bland sammen feldsalat, olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og server sammen med pannekakene.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page