top of page

...

Slik gjør du

Skjær tunfisken i 1-1,5 cm tykke skiver.

 

Pensle tunfisken med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Grill i 1-2 minutter på hver side, tunfisken skal være rå i midten. Kutt i skiver.

 

Kutt avokado og agurk i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.

 

Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.

 

Server tunfisken med avokadosalat.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Grillet tunfisk med avokadosalat

Grillet tunfisk med avokadosalat

Grillet tunfisk skal være helt rå inni, og grillsmaken gjør denne retten til en favoritt hos mange!

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page