top of page
...
Slik gjør du
Skjær tunfisken i 1-1,5 cm tykke skiver.
Pensle tunfisken med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Grill i 1-2 minutter på hver side, tunfisken skal være rå i midten. Kutt i skiver.
Kutt avokado og agurk i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.
Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Server tunfisken med avokadosalat.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Grillet tunfisk med avokadosalat
Grillet tunfisk skal være helt rå inni, og grillsmaken gjør denne retten til en favoritt hos mange!
(5/5)
20 minutter
bottom of page