
...

Grillet tunfisk med avokadosalat
Grillet tunfisk med avokadosalat er en frisk og smakfull rett som kombinerer den rike smaken av perfekt grillet tunfisk med den kremete teksturen fra avokadoen.
Tunfisken grilles til den er saftig og lett karamellisert på utsiden, mens innsiden forblir rosa og mørt. Den friske avokadosalaten, med en frisk blanding av tomater, rødløk, urter og sitron, gir en herlig kontrast til fisken. Denne retten er både lett og næringsrik, og passer perfekt som en sunn middag på varme sommerdager eller som en imponerende rett til gjester. Grillet tunfisk med avokadosalat er en perfekt kombinasjon av smak, tekstur og farger!
Grillet tunfisk skal være helt rå inni, og grillsmaken gjør denne retten til en favoritt hos mange!
(5/5)
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Skjær tunfisken i 1-1,5 cm tykke skiver.
Pensle tunfisken med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Grill i 1-2 minutter på hver side, tunfisken skal være rå i midten. Kutt i skiver.
Kutt avokado og agurk i biter. Finkutt sjalottløk, chili, koriander og ingefær.
Bland alt sammen med de andre ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Server tunfisken med avokadosalat.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
