
...

Grillet spisskål med kremet dressing
Når du griller kålen får den en helt unik smak. Toppet med en kremet dressing og hjemmelagde krutonger. En rett i seg selv og perfekt som tilbehør til for eksempel grillmat.
Grillet spisskål med kremet dressing er en fantastisk rett som kombinerer den rike, røykfylte smaken av grillet kål med en fyldig og smakfull dressing.
Når spisskålen grilles, får den en lett karamellisert overflate som fremhever dens naturlige sødme, samtidig som den beholder en fin sprøhet. Den kremete dressingen, laget med ingredienser som majones, sennep og urter, tilfører en ekstra dimensjon av smak og tekstur som binder hele retten sammen.
Dette er en perfekt siderett til grillmat eller som en lett og sunn hovedrett på varme sommerdager. Grillet spisskål med kremet dressing er en uventet og velsmakende måte å nyte grønnsaker på!
(5/5)
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Kutt surdeigsbrød i terninger og spre dem utover et bakebrett med bakepapir. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 200 grader i 10-15 minutter.
Del spisskål i 4 og dryss over olivenolje, salt og pepper. Grill i 1-2 minutter på hver side.
Bland sammen finhakket hvitløk, dijonsennep, worcester sauce og eggeplomme. Pisk inn solsikkeolje til du får en fyldig konsistens. Bland inn revet parmesan og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server spisskål med krutonger, dressing og revet parmesan.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
