...
Slik gjør du
Kutt surdeigsbrød i terninger og spre dem utover et bakebrett med bakepapir. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 200 grader i 10-15 minutter.
Del spisskål i 4 og dryss over olivenolje, salt og pepper. Grill i 1-2 minutter på hver side.
Bland sammen finhakket hvitløk, dijonsennep, worcester sauce og eggeplomme. Pisk inn solsikkeolje til du får en fyldig konsistens. Bland inn revet parmesan og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server spisskål med krutonger, dressing og revet parmesan.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Grillet spisskål med kremet dressing
Når du griller kålen får den en helt unik smak. Toppet med en kremet dressing og hjemmelagde krutonger. En rett i seg selv og perfekt som tilbehør til for eksempel grillmat.
(5/5)
20 minutter