top of page

...

Slik gjør du

Kutt surdeigsbrød i terninger og spre dem utover et bakebrett med bakepapir. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 200 grader i 10-15 minutter.

 

Del spisskål i 4 og dryss over olivenolje, salt og pepper. Grill i 1-2 minutter på hver side.

 

Bland sammen finhakket hvitløk, dijonsennep, worcester sauce og eggeplomme. Pisk inn solsikkeolje til du får en fyldig konsistens. Bland inn revet parmesan og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Server spisskål med krutonger, dressing og revet parmesan.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Grillet spisskål med kremet dressing

Grillet spisskål med kremet dressing

Når du griller kålen får den en helt unik smak. Toppet med en kremet dressing og hjemmelagde krutonger. En rett i seg selv og perfekt som tilbehør til for eksempel grillmat.

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page