top of page

...

Grillet nykål

Grillet nykål

Perfekt tilbehør til grillmaten, eller som en rett alene med smør eller annen saus som f.eks sweet chili.

 

Grillet nykål er en smakfull og enkel rett som virkelig løfter smaken av den friske, sprø kålen.

 

Når den grilles, får nykålen en herlig røykfylt smak samtidig som den beholder sin naturlige sødme og tekstur. Denne retten er perfekt som en lett siderett til grillmat, eller som en smakfull forrett.

 

For å tilsette ekstra smak kan den toppes med urter, sitronsaft eller en god olivenolje. Den grillede kålen får en deilig karamellisert overflate som gjør den både sprø og myk, og den er både lett og næringsrik.

 

Grillet nykål er en enkel måte å fremheve grønnsakens naturlige smak på, samtidig som den imponerer med sitt uventede preg!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt nykål i båter, pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Grill alt i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page