top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.

 

Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

 

Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte.

 

Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi nektarinenn et røykpreg som fremhever sødmen i frukten.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Grillet nektarin

Grillet nektarin

Grillet nektarin er et spennende tilbehør til grillmaten! Kan brukes til både kjøtt, fisk og kylling.

(4.9/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page