top of page

...

Kutt plommer i båter og ta vekk steinen.

 

Varm opp en grillpanne til middels høy varme og legg i brie og plommer. Grill brien i 2-3 minutter på hver side til den begynner å bli myk. Snu plommene underveis slik at de blir grillet på alle sider.

 

Anrett og topp med hakkede mandler, honning og litt flaksalt.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Grillet brie med plommer

Grillet brie med plommer

Når du griller både brie og plommer får du frem utrolig gode smaker i begge, brien blir også kremete og myk, og smelter lett.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page