
...

Grillet biff med nektarin
Hva er vel mer sommerlig enn grillet biff med nektarin? Velig enkelt og godt, og to råvarer som komplimenterer hverandre og gir en skikkelig fresh smaksopplevelse.
Dette er en spennende og smakfull rett som kombinerer den saftige, rike smaken av biff med den søte og fruktige friskheten fra grillet nektarin.
Den lette karamelliserte overflaten på nektarinen tilfører en uventet sødme som balanserer perfekt med biffens kraftige kjøttsmak.
Denne retten er enkel, men samtidig elegant, og passer godt både til en uformell middag eller en mer spesielle anledning. Kombinasjonen av grillet kjøtt og frukt gir en fantastisk smaksbalanse, og retten kan enkelt kompletteres med en frisk salat eller stekte grønnsaker for å gjøre måltidet enda mer smakfullt og fullverdig!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.
Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.
Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.
Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.
Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte.
Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi kjøttet og nektarinenn et røykpreg. Prøv gjerne mastersaus til kjøttet!
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
