top of page

...

Slik gjør du

Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.

 

Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.

 

Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.

 

Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

 

Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte.

 

Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi kjøttet og nektarinenn et røykpreg. Prøv gjerne mastersaus til kjøttet!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Grillet biff med nektarin

Grillet biff med nektarin

Hva er vel mer sommerlig enn grillet biff med nektarin? Velig enkelt og godt, og to råvarer som kompletterer hverandre og gir en skikkelig fresh smaksopplevelse.

(4.7/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page