
...

Grillede asparges med ristede mandler og mozzarella
Grillede asparges med mozzarella og ristede mandler er en enkel, men sofistikert rett med få ingredienser og masse smak.
Asparges får en nydelig nøtteaktig smak når de grilles raskt på høy varme, og den milde mozzarellaen tilfører kremet mykhet som smelter lett over de varme grønnsakene. Ristede mandler gir crunch og dybde, mens en dusj god olivenolje og et dryss chiliflak setter prikken over i-en.
Denne retten er like god som forrett som den er på et tapasbord eller som en lett sommersalat. Den tar kun få minutter å lage, men fremstår både delikat og gjennomtenkt.
Perfekt når du vil imponere med noe grønt, friskt og tilfredsstillende med minimal innsats.
(4.8/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Knekk av den nederste, seige delen på aspargesene og drypp over olivenolje. Krydre med litt salt og pepper.
Varm opp en grillpanne eller grill på høy varme og grill aspargesene i ca. 3–5 minutter til de har fine grillmerker, men fortsatt er spenstige.
Rist mandlene i en tørr panne på middels varme til de er gyllenbrune og dufter nøtteaktig. Avkjøl lett og grovhakk dem.
Anrett aspargesene på et fat. Riv mozzarellaen i grove biter og legg over. Dryss over de ristede mandlene og chiliflak etter smak.
Avslutt med en liten skvett god olivenolje og gjerne litt ekstra flaksalt.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



