top of page

...

Gresk salat

Gresk salat

En skikkelig god gresk salat som passer perfekt som tilbehør til grillmat, fisk, kjøtt eller som en rett i seg selv.

 

Gresk salat er en frisk og smakfull klassiker som kombinerer sunne, ferske ingredienser i en perfekt balanse. Denne salaten er fylt med sprø agurk, saftige tomater, rød løk, oliven og store biter av kremet fetaost, som gir en fantastisk tekstur og smak.

 

Den serveres ofte med et dryss av tørket oregano, olivenolje og en skvett sitronsaft for å fremheve de naturlige smakene.

 

Gresk salat er både enkel å lage og utrolig allsidig, perfekt som en siderett til grillmat eller som en lett og sunn hovedrett. En uanstrengt, men smakfull måte å nyte Middelhavets herlige ingredienser på! Serveres naturligvis mest på sommeren, da den føles fresh og forfriskende.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomaten i mellomstore biter.

 

Skrell agurken og del den i to, skrap ut kjernen og kutt i biter.

 

Finkutt rødløk og del oliven i to, fjern eventuelle olivenstener.

 

Bland grønnsakene med skall og saft fra sitron, olivenolje, mynte, persille og smak til med salt og pepper.

 

Topp med fetaost.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page