
...

Gresk salat
En skikkelig god gresk salat som passer perfekt som tilbehør til grillmat, fisk, kjøtt eller som en rett i seg selv.
Gresk salat er en frisk og smakfull klassiker som kombinerer sunne, ferske ingredienser i en perfekt balanse. Denne salaten er fylt med sprø agurk, saftige tomater, rød løk, oliven og store biter av kremet fetaost, som gir en fantastisk tekstur og smak.
Den serveres ofte med et dryss av tørket oregano, olivenolje og en skvett sitronsaft for å fremheve de naturlige smakene.
Gresk salat er både enkel å lage og utrolig allsidig, perfekt som en siderett til grillmat eller som en lett og sunn hovedrett. En uanstrengt, men smakfull måte å nyte Middelhavets herlige ingredienser på! Serveres naturligvis mest på sommeren, da den føles fresh og forfriskende.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt tomaten i mellomstore biter.
Skrell agurken og del den i to, skrap ut kjernen og kutt i biter.
Finkutt rødløk og del oliven i to, fjern eventuelle olivenstener.
Bland grønnsakene med skall og saft fra sitron, olivenolje, mynte, persille og smak til med salt og pepper.
Topp med fetaost.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
