
...

Gratinerte krustader med brie og solbær
Bakte små krustader med brie og solbærsyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.
Gratinerte krustader med brie og solbær er en uimotståelig smakskombinasjon som bringer sammen den kremete brien og den intense, litt syrlige smaken av solbær.
De sprø og gratinerte krustadene fungerer som en perfekt base for den smeltede osten, mens solbærene tilfører både farge og friskhet til retten. Dette er en elegant forrett eller tapasrett som er enkel å lage, men som virkelig imponerer både visuelt og på smak.
Den harmoniske balansen mellom det salte og det søte, sammen med den deilige teksturen, gjør disse gratinerte krustadene til en favoritt på ethvert middagsbord!
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.
Legg én bit i hver krustad og topp med solbærsyltetøy.
Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
