top of page

...

Gratinerte krustader med brie og solbær

Gratinerte krustader med brie og solbær

Bakte små krustader med brie og solbærsyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.

 

Gratinerte krustader med brie og solbær er en uimotståelig smakskombinasjon som bringer sammen den kremete brien og den intense, litt syrlige smaken av solbær.

 

De sprø og gratinerte krustadene fungerer som en perfekt base for den smeltede osten, mens solbærene tilfører både farge og friskhet til retten. Dette er en elegant forrett eller tapasrett som er enkel å lage, men som virkelig imponerer både visuelt og på smak.

 

Den harmoniske balansen mellom det salte og det søte, sammen med den deilige teksturen, gjør disse gratinerte krustadene til en favoritt på ethvert middagsbord!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

 

Legg én bit i hver krustad og topp med solbærsyltetøy.

 

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page