top of page

...

Gratinerte krustader med brie og multer

Gratinerte krustader med brie og multer

Gratinerte krustader med brie og multer er en perfekt kombinasjon av sprø, kremet og fruktig.

 

Den milde, smeltede brien smyger seg inn i de sprø krustadene, mens de søtsyrlige multene tilfører en frisk kontrast som løfter smaken til nye høyder. Dette er en forrett eller tapasrett som både er enkel å lage og elegant å servere, enten du vil imponere gjester eller bare unne deg selv noe ekstra godt.

 

Den sprø teksturen, den myke osten og de saftige bærene skaper en harmonisk smaksopplevelse som passer til enhver anledning. En skvett honning eller noen ristede nøtter kan også gi en ekstra dimensjon til denne smakfulle lille retten!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

 

Legg én bit i hver krustad og topp med multesyltetøy.

 

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page