top of page

...

Gratinerte krustader med brie

Gratinerte krustader med brie

Gratinerte krustader med brie er en uimotståelig liten rett som kombinerer sprø bakverk med den kremete, fyldige smaken av smeltet brie. Disse delikate munnfullene er perfekte som forrett, appetittvekker eller som en del av et tapasbord. Når de varme krustadene kommer ut av ovnen, er de fylt med silkemyk ost som nærmest smelter på tungen. Sett disse inn i ovnen rett før gjestene kommer og la dem avkjøle seg noe før de serveres.

 

For å løfte smaken enda mer kan man tilsette søte eller syrlige elementer, som fikenmarmelade, honning eller ristede nøtter. Den sprø teksturen sammen med den myke osten gir en perfekt balanse av smaker og konsistenser.

 

Enkle å lage, men likevel sofistikerte – disse små herlighetene vil imponere gjestene dine!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

 

Legg én bit i hver krustad.

 

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page