...
Ha romtemperert smør, gressløk, dill, estragon og hvitløk i en blender. Kjør sammen til du får et jevnt urtesmør med fin grønnfarge. Dette kan lages i større mengder og fryses.
Del sjøkrepsen i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Ha en klatt urtesmør på hver sjøkreps og gratiner i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter.
Riv over sitronskall, klem på litt sitronsaft og server med for eksempel surdeigsbrød og godt smør.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Gratinert sjøkreps
Gratinerte sjøkreps er et festmåltid! På sommeren kan du fint lage disse på grillen, da blir de enda bedre. Du kan bruke både kokte og feske sjøkreps, men aller best blir de ferske.
(4.9/5)
45 minutter