top of page

...

Slik gjør du

Ha romtemperert smør, gressløk, dill, estragon og hvitløk i en blender. Kjør sammen til du får et jevnt urtesmør med fin grønnfarge. Dette kan lages i større mengder og fryses.

 

Del sjøkrepsen i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

 

Ha en klatt urtesmør på hver sjøkreps og gratiner i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter.

 

Riv over sitronskall, klem på litt sitronsaft og server med for eksempel surdeigsbrød og godt smør.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Gratinert sjøkreps

Gratinert sjøkreps

Gratinerte sjøkreps er et festmåltid! På sommeren kan du fint lage disse på grillen, da blir de enda bedre. Du kan bruke både kokte og feske sjøkreps, men aller best blir de ferske.

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page