top of page

...

Ha romtemperert smør, gressløk, dill, estragon og hvitløk i en blender. Kjør sammen til du får et jevnt urtesmør med fin grønnfarge. Dette kan lages i større mengder og fryses.

 

Del sjøkrepsen i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

 

Ha en klatt urtesmør på hver sjøkreps og gratiner i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter.

 

Riv over sitronskall, klem på litt sitronsaft og server med for eksempel surdeigsbrød og godt smør.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Gratinert sjøkreps

Gratinert sjøkreps

Gratinerte sjøkreps er et festmåltid! På sommeren kan du fint lage disse på grillen, da blir de enda bedre. Du kan bruke både kokte og feske sjøkreps, men aller best blir de ferske.

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page