
...

Gratinert bakt potet i airfryer
Gratinert bakt potet i airfryer er en smakfull vri på den klassiske bakte poteten. Den er super lett å tilberede i airfryeren også! Bakt potet er en allsidig rett, og med den sprø skorpen kombinert med det myke potetkjøttet blir den en skikkelig koserett.
Også med sprøtt bacon, søt mais og smeltet ost blir dette en uimotståelig rett som passer perfekt til både middag og kosemat. Eller når du skulle være på farten og tilfeldigvis eier en airfryer er dette et enkelt valg!
Bakt potet er også sosialt, den er perfekt til grillkvelder, vennemiddager og er også noe mange velger fra gatekjøkkenet. Vit hvertfall at du kan lage dette utrolig mye enklere i en airfryer om du får middagsgjester.
Airfryeren gjør prosessen rask og gir en herlig tekstur på potetene. Server den alene eller som tilbehør – uansett blir dette en garantert favoritt!
Ikke nok ratings ennå
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek i airfryeren på 200 grader i ca. 60 minutter.
Stek baconet sprøtt.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med bacon, mais og revet ost.
Gratiner i airfryeren på 190 grader i ca. 5 minutter til osten har smeltet.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
