top of page

...

Gratinert bakt potet i airfryer

Gratinert bakt potet i airfryer

Gratinert bakt potet i airfryer er en smakfull vri på den klassiske bakte poteten. Den er super lett å tilberede i airfryeren også! Bakt potet er en allsidig rett, og med den sprø skorpen kombinert med det myke potetkjøttet blir den en skikkelig koserett.

 

Også med sprøtt bacon, søt mais og smeltet ost blir dette en uimotståelig rett som passer perfekt til både middag og kosemat. Eller når du skulle være på farten og tilfeldigvis eier en airfryer er dette et enkelt valg!

 

Bakt potet er også sosialt, den er perfekt til grillkvelder, vennemiddager og er også noe mange velger fra gatekjøkkenet. Vit hvertfall at du kan lage dette utrolig mye enklere i en airfryer om du får middagsgjester.

Airfryeren gjør prosessen rask og gir en herlig tekstur på potetene. Server den alene eller som tilbehør – uansett blir dette en garantert favoritt!

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek i airfryeren på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Stek baconet sprøtt.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med bacon, mais og revet ost.

 

Gratiner i airfryeren på 190 grader i ca. 5 minutter til osten har smeltet.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page