top of page

...

Slik gjør du

Pisk egg, fløte og sukker sammen til en jevn blanding. I en separat bolle, bland de tørre ingrediensene – hvetemel, kardemomme og vaniljesukker. Smuldre inn det romtempererte smøret til blandingen får en sandaktig konsistens. Rør deretter de våte og tørre ingrediensene sammen til en jevn deig. Pakk deigen inn og la den hvile kaldt i et par timer for å bli lettere å jobbe med.

 

Kjevle deigen tynt ut på en melet overflate. Skjær ut ruter som passer til størrelsen på rutene i gorojernet. For jevne og pene ruter kan du lage en mal av papp og bruke den som mal.

 

Stek rutene i gorojernet til de er gyldne og sprø. Avkjøl kakene på rist før de legges i kakeboksen. Nyt den sprø og delikate smaken av tradisjonsrik julebakst!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Goro

Goro

Goro er en av de eldste og mest tradisjonsrike kakene i norsk julebakst. Med sin sprø tekstur og delikate smak av kardemomme og vanilje er disse kakene et vakkert tilskudd på ethvert julebord. Goro stekes i et gorojern og krever litt tålmodighet, men resultatet er verdt innsatsen – vakre, gyldne kaker som smaker av julens magi.

(4.7/5)

90 minutter

Lagre
bottom of page