top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Visp sammen egg og dypp kyllingen i egg.

 

Ha solsikkeolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. Ha i kyllingbitene og stek til gyllen. Legg bitene over på et kjøkkenpapir og la oljen renne av.

 

Ha saften fra appelsin i en kjele sammen med soyasaus, sukker, eplesidereddik, finhakket hvitløk og ingefør. Kok opp og la det småkoke et par minutter. Rør maisenna ut i kaldt vann og ha i kjelen, kok opp til det tykner.

 

Ha kyllingen over i sausen og la alt putre et par minutter.

 

Dryss over sesamfrø og server med for eksempel ris.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Glasert appelsinkylling

Glasert appelsinkylling

En smakfull og digg middag med klissete appelsinkylling.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page