top of page

...

Gazpacho

Gazpacho

En kald tomatsuppe med masse gode smaker. Dette er en spansk nasjonalrett du bare må prøve!

 

Gazpacho er en forfriskende suppe med røtter i den solrike Andalucía-regionen i Spania. Denne klassiske retten er en perfekt blanding av saftige tomater, sprø paprika, agurk, hvitløk og en skvett god olivenolje, alt sammen kjørt til en silkemyk konsistens. Med sin kjølende og næringsrike natur er gazpacho en ideell rett på varme sommerdager, når du trenger noe lett, men samtidig mettende og smakfullt.

 

Gazpacho serveres ofte godt avkjølt og kan toppes med hakkede grønnsaker, krutonger eller en ekstra drizzle olivenolje for litt ekstra smak og tekstur. Den er en utmerket forrett, men kan også nytes alene som en lett lunsj eller et mellommåltid. Enkel, sunn og utrolig smakfull – gazpacho er en tidløs spansk favoritt!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomat, paprika, hvitløk og chili i biter. Ha alt over i en blender og kjør sammen.

 

Ha i sukker, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

 

Sil suppen og sett kaldt.

 

Skjær agurk, paprika og rødløk i små biter. Tilsett grønnsakene i supper rett før servering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page