top of page

...

Slik gjør du

Kutt hvitløk i skiver. Ha over i en kjele sammen med olivenolje og chiliflak. Varm opp på middels varme.

 

Ha pillede reker i en ildfast form eller skål som tåler varme.

 

Hell over oljen og topp med noen dråper sitron og finhakket persille.

 

Server med godt brød.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

Gambas al ajillo betyr reker med hvitløk på spansk. En skikkelig god tapas eller forrett. Kalles også for Gambas "pil-pil"

(4.7/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page