top of page
...
Kutt hvitløk i skiver. Ha over i en kjele sammen med olivenolje og chiliflak. Varm opp på middels varme.
Ha pillede reker i en ildfast form eller skål som tåler varme.
Hell over oljen og topp med noen dråper sitron og finhakket persille.
Server med godt brød.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Gambas al ajillo
Gambas al ajillo betyr reker med hvitløk på spansk. En skikkelig god tapas eller forrett. Kalles også for Gambas "pil-pil"
(4.7/5)
15 minutter
bottom of page