top of page

...

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til du får en jevn og smidig deig.

 

Rull deigen til små kuler og plasser dem med litt avstand på et bakebrett dekket med bakepapir.

 

Trykk forsiktig ned på hver kule med en gaffel for å lage det klassiske gaffelmønsteret.

 

Stek kakene midt i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gylne. La dem avkjøles på rist før servering. Nyt de sprø og delikate småkakene!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Gaffelkaker

Gaffelkaker

Gaffelkaker er enkle og raske småkaker som er perfekte til jul eller som en søtbit året rundt. Navnet kommer fra det karakteristiske gaffelmønsteret på toppen, som gir kakene et rustikt og hjemmekoselig preg. Med få ingredienser og en lettvint fremgangsmåte er disse kakene like enkle å lage som de er deilige å spise.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page