top of page

...

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

 

Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate. Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.

 

Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Vend de sprø potetene i dressingen.

 

Kutt opp kyllingen og server sammen med sprø potetsalat.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Fritert kylling med sprø potetsalat

Fritert kylling med sprø potetsalat

Fritert kylling servert med en sprø kremete potetsalat. En utrolig god kombinasjon med masse god smak.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page