
...

Fritert kylling med sprø potetsalat
Fritert kylling servert med en sprø kremete potetsalat. En utrolig god kombinasjon med masse god smak.
Dette er en uimotståelig kombinasjon av sprø, gyllen kylling og en frisk, smakfull potetsalat.
Den friterte kyllingen er perfekt krydret og får en utrolig sprø skorpe som kontrasterer deilig mot den møre, saftige innmaten. Sammen med en lett og sprø potetsalat, som gjerne inneholder ingredienser som sennep, urter og en kremet dressing, får du en rett som både er mettende og smakfull.
Dette er en utmerket middag for både hverdags og fest, og den kan enkelt tilpasses med forskjellige krydder og tilbehør for å passe alle smakspreferanser!
Ikke nok ratings ennå
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.
Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.
Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate. Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.
Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Vend de sprø potetene i dressingen.
Kutt opp kyllingen og server sammen med sprø potetsalat.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
