top of page

...
Ha gjær og lunket vann i en bolle, bland godt sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og elt godt sammen.
La deigen heve ca. 30 minutter til dobbel størrelse.
Ha deigen over i en langpanne smurt med olivenolje og bre den utover.La deigen etterheve i 30 minutter.
Lag små groper i focacciaen og dryss over olivenolje og flaksalt.
Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Focaccia
Et skikkelig saftig italiensk brød som er godt til det aller meste. Server det gjerne med hjemmelaget aioli.
(4.7/5)
120 minutter
bottom of page