top of page

...

Ha gjær og lunket vann i en bolle, bland godt sammen.

 

Tilsett resten av ingrediensene og elt godt sammen.

 

La deigen heve ca. 30 minutter til dobbel størrelse.

 

Ha deigen over i en langpanne smurt med olivenolje og bre den utover.La deigen etterheve i 30 minutter.

 

Lag små groper i focacciaen og dryss over olivenolje og flaksalt.

 

Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Focaccia

Focaccia

Et skikkelig saftig italiensk brød som er godt til det aller meste. Server det gjerne med hjemmelaget aioli.

(4.7/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page